Aktuálně k vyjednávání v DPP:   

Omlouvám se všem, kteří dnes (21.12.2016) vyrazili pro vánoce do kanceláře a našli mezi desátou a druhou hodinou dveře zavřené. Byl jsem povolán na vyjednávání, kde jsem se snažil alespoň trochu vylepšit podmínky pro Dodatek KS, tak, aby byl akceptován i naší organizací, jelikož všechny ostatní OO (a jak jsme se dozvěděli, bohužel technickou chybou i ROH, čímž je v rozporu se společným Usnesením...) s předloženými podmínkami DPP souhlasili.

ZO OSD Motol tak zbyla sama proti všem. Proti vedení, ostatním organizacím (přičemž ti které vedou členové „Dozorčích a jiných rad“.. křičeli asi nejvíc) a i proti některým zaměstnancům, kteří napadali naše funkcionáře (zatím jen verbálně).
I tak se naší organizaci ještě něco podařilo. Podařilo se vyjednat pro roky 2018,19 a 20 možnost mimořádných odměn, který tak navýší ubohé jedno procento v tarifu, byť spolu s dalšími benefity dosahující až ke 4% celkem.  Není to zázrak, ale je to lepší než to bylo.

Nyní Výbor posuzuje variantu PODMÍNĚNÉHO SOUHLASU.
Naše organizace není řízena jedincem, jako jiné OO, vše musí zvážit a rozhodnout všichni naši funkcionáři. Chcete být funkcionářem ZO OSD Motol ? Máte možnost, řada našich sekcí má neobsazený mandát a Konference se blíží (již 17.února). Zašlete nám své foto a jméno, zaevidujeme, zařadíme do voleb. Netřeba dodávat, že funkcionářem nemůže být člen jiné OO (vyjma ROH se kterou sdílíme výbor).  

Jako předseda se zároveň zavazuji, že dalšího vyjednávání se již za ZO OSD Motol účastnit nebudu. Chci tím podnítit mladší jedince k zájmu o práci funkcionáře a k odpovědnosti vůči kolektivu. Nová krev může přinést vyšší profit pro naše členy.
Být napadám různými mentálními chudáky, kteří nic sami nedokázali a umí jen očerňovat, závidět a pomlouvat, není nic příjemného a mladší to jistě zvládne lépe.      JZ